Socialpædagogisk rådgivning og intervention

Socialpædagogisk rådgivning og intervention kan både finde sted i samspil med hesten via rideterapi eller på en vandretur i skoven med samtale og naturen i fokus. Det gælder både den ydre og den indre natur.

I samspil med hesten øger du din bevidsthed. Jo mere bevidst du er, jo mere hensigtsmæssigt og bevidst kan du arbejde med at ændre din virkelighed. Du guides til at komme i kontakt med det du gerne vil have ind i dit liv.

 

Via hesten og omgangen med den kan jeg sætte dig i forbindelse med det stille i dig. Naturen og roen hjælper med til at fastholde dig, i at være til stede lige nu og finde velvære. Sammen vil vi sætte fokus på den retning, der føles lys og let, og som hjælper dig med at skifte tilstand.

 

Kropssprog som kommunikation - i samspil med den Islandske hest

Her har du mulighed for at arbejde med den måde du kommunikerer på, verbalt såvel som non-verbalt. Samspillet med hesten tilbyder dig en umiddelbar respons på din kommunikation, og vi fokuserer på, hvordan du kan oparbejde en refleksiv bevidsthed om hvad du vil, hvordan du vil kommunikere det, og hvordan din kommunikation kan modtages.